Zen Spirit Plus en Energetix magneetsieraden

De passie van Zen Spirit Plus i.s.m. Energetix Bingen is ontwerpen, ontwikkelen en produceren van magneetsieraden.

De Energetix-ontwerpers volgen de actuele mode en tendensen op de voet op. Hier vinden zij de nodige inspiratie om de wensen van onze klanten optimaal te realiseren. Dit uit zich in hedendaagse designs en sublieme magneetsieraden.  

Zen Spirit Plus staat voor een bezielde belevenis, om jou kennis te laten maken met een gelukkiger en gebalanceerd leven, opdat jouw energie terug kan stromen. 

Wereldwijd worden er jaarlijks nieuwe en gefascineerde magneetsieradencollecties op de markt geïntroduceerd. Energetix wordt over heel de wereld aanbevolen en ervaren met: schoonheid en wellness op een unieke manier. De kracht die onze sieraden uitstralen zijn niet enkel een streling voor het oog, ze laten eenieder stralen op een eigentijdse- en bijzondere manier. 


De kracht van magneten

Magnetisme is een elementaire energie die in grote mate ons leven bepaalt. Doorheen de evolutie heeft het 'magnetisch veld' steeds een grote bijdrage geleverd aan het optimaal functioneren. Deze elementaire energie is onlosmakelijk verbonden met ons allemaal. 

Maar door o.a. de elektrosmog verminderd ons functioneren ieder jaar. De neodymium magneten (welke verwerkt worden in de juwelen en wellness producten), herstellen dit evenwicht.

Laat je onderdompelen in de wereld van Zen Spirit Plus en Energetix en maak kennis met ons ruim en exclusief aanbod aan sieraden en wellnessproducten voor zowel vrouwen, mannen, kinderen en dieren

Een greep uit ons aanbod:

  • exclusieve armbanden
  • oorbellen
  • halskettingen
  • hangers
  • diverse wellnessproducten
  • ...
Al onze webshopproducten (sieraden en wellness) beschikken over neodymium magneten zoals deze gebruikt worden in de statische magneetveldtherapie.  


Bestellingen uit onze webshop worden binnen de 2 à 3 werkdagen gratis aan huis geleverd.

ZELFSTANDIGE DISTRIBUTEURS ENERGETIX